Ett av mässans viktigaste områden är fokusområdet Digital Meetings. I en tid där alla mötes-strategier förändras och utvecklas är utmaningarna många och möjligheterna oändliga. Här får besökarna mer kunskap om hur de skapar framgångsrika digitala möten och digitala event med aktiva, engagerade och involverade deltagare. På plats visas allt ifrån användarvänliga enkla lösningar för digitala mötesrum till spektakulära tekniska lösningar som skapar en unik mötesupplevelse digitalt.

På Digital Meetings visas lösningar som kan användas för alla sorters digitala event som möten, konferenser, produktlanseringar, talkshows, presentationer, mässor, presskonferenser, kick-offer, festivaler, kongresser och mycket mer. Mötes- och eventbokare efterfrågar alla olika bitar som behövs för att göra ett lyckat digitalt event. De behöver partners som visar vägen från idéstadie till planering till genomförande och fungerar både som bollplank och erfarenhetsbank. De eftersöker resultat med samma interaktion och impact som i verkligheten.

Här exponeras du och ditt företag inför tusentals potentiella kunder samtidigt som du positionerar dig som en innovativ expert som leder utvecklingen av digitala möten och event. Delta som utställare, partner eller sponsor och träffa mötes-och eventarrangörer – det är här dina nuvarande och framtida kunder, partners och samarbeten finns.

Besökarna efterfrågar

Hybridevent

Digitala mässor

Interaktiv plattform för event

Streamingtjänster

Digitala möten

Webbinar

Digitalt seminarium

Livestreaming

Videokonferenser

Studioteknik

Digitala eventplattformar

Betalningslösningar

Registreringssystem

Deltagarhantering

Eventappar

Digitala venues

Filmproduktion

Studioteknik