nordens mest affärsinriktade
fackmässa inom mötes- och eventindustrin

Kistamässan | 19 - 20 februari 2020

EVENT PRODUCTION 2020

Lansering av mässan Event Production 2020 på Möten & Events 2020

En ny mässa adderas till Möten & Events 2020, där leverantörer av digitala och tekniska lösningar till eventindustrin samlas. Internationellt sett har mässor inom eventteknik blivit omåttligt populära bland eventköpare, då det är snabb utveckling i branschen och man vill vara med på de forum där man kan uppleva och upptäcka det allra senaste. Med Event Production 2020 skapas ett sådant forum och då eventarrangörer satsar större och större del av budgeten inom detta område, finns här många lukrativa affärer att göra.

när

19 – 20 februari 2020

var

Kistamässan, Stockholm

TEKNISK EXPERTIS, Innovation OCH kREATIVITET

Här upplevs det senaste inom eventteknik

Genom att strategiskt rätt integrera upplevelser i ett event kan man skapa ett starkt band mellan sitt varumärke och den önskade målgruppen. För att upplevelsen ska optimeras krävs rätt teknisk kunskap och utrustning, samt en rejäl dos av kreativitet. På mässan Event Production kommer du att kunna uppleva det absolut senaste inom eventteknik och experterna inom området kommer att finnas på plats för att visa dig hur du kan integrera den bäst anpassade tekniken till eventet. 

hitta nya kunder

Här träffar du köpare från byråerna, men även från din slutkund.

19 – 20 februari 2020 arrangeras EVENT PRODUCTION på Kistamässan i Stockholm, tillsammans med MÖTEN & EVENTS och parallellt med PERSONAL & CHEF, vilket gör mässorna till Nordens största mötesplats för dig som bokar, leder och utvecklar event av alla de slag och för dig som innehar chefsbefattning och jobbar med personalfrågor.