ACG Nyström

ACG Nyström

ACG Nyström

Telefonnummer: 033 17 88 00
Mailadress: info@acgnystrom.se

ACG Nyström AB är en komplett leverantör inom Sömnad & Svets, CAD/CAM till Brodyr & Print, Mönsterkonstruktion & Tillskärning, samt av PLM System som rationaliserar och kvalitetssäkrar utvecklingsprocessen av textila produkter. Våra nya tillskott efter sammanslagningen med ACG Fyrtal är Gravyrlaser, Dekalmärkning och 3sixty bottleprinter.

Vi vänder oss både till enmansföretag och multinationella koncerner. Vårt mål är att hjälpa våra kunder till den effektivaste och mest lönsamma helhetslösningen inom produktutveckling, konfektionering och märkning. Vi tar ansvar för installation, implementering och utbildning när det gäller maskiner, komplexa automationslösningar och mjukvaror. Vi har ett stort del- och tillbehörslager samt en mycket kunnig service- och supportorganisation för alla våra lösningar och produkter. Vi har en mycket god rikstäckande symaskinsservice och utför även service på brodyrmaskiner, skärmaskiner, markismaskiner, svetsmaskiner, ång- och pressutrustning m. m.

Våra kunder återfinns inom en rad olika branscher, såsom möbel- och bilindustrin, teknisk textil, brodyr, skrädderier, butiker, skolor, tryckerier, tvätterier, kriminalvården, sjukvården med flera.