Elite Hotels

Elite Hotels

Elite Hotels

Telefonnummer: 0723-888036
Mailadress: marie.lundqvist@elite.se

Elite Hotels of Sweden har fler än 30 klassiska hotell runt om i Sverige, från Malmö i syd till Kiruna i norr. Ofta ligger våra hotell i anrika, varsamt renoverade byggnader men vi har även moderna nybyggda anläggningar. Våra ledord är kvalitet, tradition och flärd. Någon som man verkligen känner när man bor och konfererar hos oss.

Vi brukar säga att hos oss är du alltid i centrum och det stämmer. Våra anläggningar ligger alltid i städernas centrum, oftast med kort gångavstånd till stadens station eller centrum.

På Elite Hotels finns möteslokaler för alla tillfällen. Stora event, mindre möten eller storslagna fester. Känn atmosfären i våra anrika salonger, ofta med en fantastiskt historia.

Hos oss finns även alla möjligheter att genomföra digitala möten. På många av våra hotell har vi byggt upp studios och har den bästa tekniken för att sända mötet till en publik digitalt och på samtliga hotell kan vi hjälpa er med kvalitativa videokonferenser. Under 2020 har vi genomfört en mängt lyckade event där våra kunder har delat upp sig på hotell runt om i landet, kopplat upp sig mot varandra och på så sätt genomfört många lyckade möten.