Gothia Towers

Gothia Towers

Gothia Towers

Telefonnummer: 031- 750 88 00
Mailadress: Sales@GothiaTowers.com

Gothia Towers ligger i centrala Göteborg, mitt i händelsernas centrum vid Korsvägen, bara ett par kvarter från paradgatan Avenyns restauranger och nattklubbar.
Nära city med utmärkta kommunikationer, granne med Skandinaviens största nöjespark Liseberg, Scandinavium, Ullevi och evenemangsstråkets alla andra scener och arenor.

Hos oss möts du av intryck och upplevelser från hela världen, och har nära till allt som Göteborg har att erbjuda. Festvåning, kongresshall, kreativa mötesrum och restauranger för alla smaker och tillfällen.

Vad sägs om att mötas i kreativa lokaler, med hänförande utsikt på 28:e våningen?
På Gothia Towers välkomnas sällskap i alla storlekar, ända upp till 2 800 personer.

(Oavsett om du ska ordna en peppande kickoff eller regionstyrelsens årsmöte, ställa till med stor show eller en lugnare tillställning möter vi dina önskemål och syr ihop konferensen eller mötet så som du vill.)

Oavsett om du skall anordna en kickoff, galamiddag eller styrelsemöte, så möter vi dina önskemål och hjälper dig på bästa sätt för ett lyckat möte.

Gothia Towers har flera års erfarenhet av digitala och hybrida möteslösningar med olika studioalternativ. Det senaste året har flera nya studiokoncept tagits fram för att möta framtidens behov med de bästa lösningarna.

Ett lyckat möte är vår mission, och vi har både erfarenheten och möjligheterna att ordna det bästa.