Knivsta Kommun

Knivsta Kommun

Knivsta Kommun

Telefonnummer: 018-34 76 44
Mailadress: bokning@knivsta.se

Nära både Uppsala och Stockholm ligger Centrum för idrott och kultur, Knivsta Kommuns nyaste mötesplats. På 15 000 kvm möts idrott och kultur i sporthallar, scenkonstlokal, konsthall, konferensrum och restaurang, allt under samma tak. Anläggningen är ett Passivhus vilket gör byggnaden mycket energisnål. Ett Hållbart hus att vara, verka och växa i.

Här finns möjligheter för olika typer av aktiviteter och arrangemang. Huset fylls dagligen av idrottande barn, ungdomar och vuxna likaväl som av konstintresserade besökare, musik- och teaterföreningar samt elever från Knivstas kulturskola.

Generösa allmänna öppna ytor ger tillfälle till mingel och spontana samtal. Den offentliga konsten är synlig i hela huset. Väggar, luftrum och golv är integrerade i konstsamlingen som inspirerar besökare.

Våra moderna möteslokaler erbjuder utrymme för kreativa och effektiva möten. Rummen är tekniskt utrustade för att möta behov av att dela information, föreläsa och nätverka. För större event erbjuds Scenlokalen med möjligheter för skräddarsydda evenemang i form av föreläsningar, konferenser, uppträdanden, middagsevenemang eller biovisning. Lokalen har utrymme för upp till 398 personer.

Varmt Välkomna!