NeH

NeH

NeH

Telefonnummer: 019-146 000
Mailadress: info@neh.com

NeH har utvecklat totallösningar för samtliga produktområden – ett ”one stop shop” för profilprodukter. Processen har designats för att effektivt optimera flexibilitet och skalfördelar, allt för att möta kundens mål och behov. För att kunna göra detta har NeH egna resurser i hela värdekedjan.

NeH har ett av Nordens ledande integrerade produktions- och logistikcenter med 5000 m2 lager och en effektiv distributionsenhet. Produktionen består av en avancerad maskinpark som har 10 olika trycktekniker och senaste brodyrmaskinerna. Denna kombination möjliggör NeH:s unika On-Demand tjänst som kan vi erbjuda produktion mot order baserat på ett brett sortiment av profilprodukter med korta ledtider. Med egen produktionskapacitet kan NeH också optimera utbudet från en finansiell synvinkel genom att kombinera långa serier med låg kostnad per enhet men med mer kapitalbindning och korta serier med högre kostnad per enhet men utan ekonomisk risk.

Idag arbetar 50 medarbetare för att stärka NeH:s kunders varumärken och företaget finns representerade i Sverige, Norge, Danmark, Polen och Kina. Bolaget arbetar hela tiden med att göra detta med så liten miljöpåverkan som möjligt och att de som levererar tjänster till NeH gör det etiskt korrekt enligt BSCI.

NeH:s kunder består av marknadsledande företag och varumärken, stora internationella evenemang samt Sveriges ledande idrottsförbund och organisationer.