Tom Tits Experiment

Tom Tits Experiment

Tom Tits Experiment

Telefonnummer: 08-55022500
Mailadress: Ewa.flink@tomtit.se

ETT HUS FULLT AV MÖJLIGHETER

Vad är mer inspirerande än att konferera i en miljö där kunskap och kreativitet sitter i väggarna? Vårt gamla hus med alla vinklar och vrår och flera hundra experiment utnyttjas flitigt av konferensgästerna. När du bokar konferens på Tom Tits har du alltid fri tillgång till hela vår utställning! Vi tar emot grupper från 8 till 450 personer.

ATT SVETSA SAMMAN EN GRUPP

Från spännande skattjakt till etiska frågor, våra teambuildingaktiviteter hjälper er att skapa en starkare gruppkänsla. Samarbete, tävling och med ett gott skratt, vi väcker vildhjärnan i dig!

EVENTGRÄNSLÖSA, KREATIVA EVENT

I vår värld är event något man gör tillsammans. Vi arrangerar företagsevent, bröllopsfester, föreningsjubileer och annorlunda födelsedagar. Hos oss får ni ett helhetspaket som inkluderar en gedigen buffé samt en styrd aktivitet i vår fantastiska utställning. Mat och dryck kommer från vår egna restaurang. Vi tar emot mellan 50-350 sittande gäster.

PARKEN

I vår underbara park finns något för alla, sprid ut er och testa våra musikexperiment eller sätt er och ta det lugnt i gräset. Vad passar bättre på en sommarfest än en grillbuffé?